Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

BEAMONESQUE [b-mon-esq] Doing something completely unexpected and being completely amazing coming out of nowhere with great excellence involved.

Om oss

Stora nog att lösa komplexa utmaningar.
Tillräckligt små för att ta personligt ansvar.

Beamon grundades 2010 av Frank och Fredrik men det skapas på nytt varje arbetsdag av oss som jobbar här. Vi är olika individer med olika kompetenser men delar samma vilja att göra skillnad. Vi får energi av förändring och vår drivkraft är nyfikenhet inför nya utmaningar. Fat cats? Knappast.

Vi gillar ordning och reda – och vi gillar att utmana strukturer. Vi backar aldrig för att ifrågasätta regler när det behövs för att nå ett bättre slutresultat. Det kommer nog i grund och botten från att vi tar ett stort personligt ledarskap och aldrig flyr svåra frågor eller duckar en krävande diskussion.

Eftersom vi som jobbar här förmodligen är en speciell sorts människor pratar vi om oss själva som Beamon People. Beamon var en livs levande person som förvånade hela världen vid OS i Mexico City 1968. Han hoppade 8.90 i längd och krossade det gamla världsrekordet med 55 cm. Hans bragd skapade ett nytt ord: beamonesque. Att vara beamonesque varenda dag är tufft men det börjar i alla fall med att man tar ansvar, jobbar fokuserat och vill slå hela världen med häpnad.

Det stämmer in på oss som jobbar här idag. Och det stämmer in på de som får jobb hos oss imorgon.

Läs om våra kompetenser

Beamon i ett nötskal

På frågan "Bus eller godis" svarar

53,3% bus

Beamons ungefärliga antal kaffe/te-koppar årligen

35211 koppar

Blodpudding?

56,7% Ja

Vår tidslinje

Maj 2010

Beamon Consulting startas.