Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Thomas Larsson

Systemansvarig, projektledare

  • Strategi
  • Ledning

Vad gör du helst privat?Jag älskar att resa och besöka otaliga caféer med gott kaffe och stora tårtbitar. Tur då att jag också gillar crossfit-träning. Bio, barhäng och middagar med goda vänner försöker jag prioritera så mycket jag kan.

Vart åker du helst på semester?Städer som börjar på B. Och däremellan så ofta jag får tillfälle till andra ställen. Gärna en sandstrand.

Favoritdryck?Cava! Visst, jag dricker champagne också om det bjuds.

Jag är en varm och prestigelös ledare med ett målinriktat mindset. Att coacha andra kommer naturligt för mig och tillsammans med en hög integritet fungerar det som två nyckelfaktorer i mitt ledarskap. Jag är proaktiv, strukturerad och värdesätter kontinuerlig förbättring i mina projekt.

Varför fastnade du för Beamon People?
Att Beamon sätter människan först men också tänker annorlunda. Och att hela stället verkligen är och andas samma värderingar.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
People. Så klart!

Vad är det som gör det kul att jobba med det du gör?
Blandningen mellan teknik och människa. Och att båda delarna ofta ligger i framkant. Sen är den ena dagen sällan den andra lik och jag brinner för ständiga förbättringar och att lösa problem.

Vad har du för egenskaper som gör dig duktig på din kompetens?
Jag har en flexibel kombination av analytisk förmåga och ledarskap. Jag kommer ofta snabbt fram till det viktiga och har en förmåga att få grupper att samarbeta väl.