Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Sarah Molander

Testare, testledare

  • QA/Test

Vilket klockslag är du?19:00. Då börjar fotbollen.

Vad gör du helst privat?

Hänger med min familj, tittar på för många tv-serier, spelar boule, basket och tävlar i frågesport.

Favoritförfattare?J.K. Rowling och John Ajvide Lindqvist.

Jag är en nyfiken testare och testledare med ett sinne för detaljer som trivs bäst när jag får jobba kommunikativt och verksamhetsnära. Jag brinner för utforskande test och jobbar gärna med integrationstunga lösningar, kanske allra helst som testande testledare där jag får kombinera min planeringsådra med möjligheten att grotta ner sig i och lära känna sitt system på djupet. Jag känner mig som hemma när jag har många bollar i luften (post-its på skrivbordet) och triggas av utmaningar och problemlösning.

Varför valde du att ta anställning på Beamon?
Jag ville till ett mindre företag där gemenskapskänslan är central, där kompetens är något man gärna delar med sig av, där jag kan utvecklas i min yrkesroll och ha kul med mina kollegor. Det hittade jag på Beamon.

Vad är bäst med att jobba med test?
Att få vara professionellt pessimistisk, hitta vägar som andra inte tänkt på, interagera med allt från utvecklare till beställare, få vara den med kollen på helhetslösningen.

Vad är din favoritsysselsättning?
Att sitta på gubbläktaren på Nya Söderstadion med mina vänner bredvid mig, en kaffe i handen och mitt favoritlag framför mig.

Vad gör dig till en av Beamon People?
Att jag är en social lagspelare med positiv inställning och en ständig vilja att förbättra och förbättras.