Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Rebecca Hedberg

UX-designer

  • UX/Webb

Favoriträtt?Pizza

Vad gör du helst privat?Jag är ute med min hund, målar, tränar, lagar mat eller umgås med vänner över ett glas bubbel eller öl.

Vilket klockslag är du?09:00

Jag är en initiativrik och ansvarsfull kreatör som utöver detta är en (vad tidigare kollegor har kallat mig) snäll projektledare som gärna driver idéer till projekt. Med förmågan att se helheten och samtidigt kunna zooma in på detaljer så har jag förståelse för både användaren och affären. Med tidigare erfarenhet så blir jag snabbt en spindel i nätet då jag är nyfiken på hur alla delar i verksamheten fungerar. Med hjälp av dessa egenskaper så har jag också lätt att komma nära användaren, att analysera data, att snabbt komma till insikter och att tillsammans med teamet definiera utmaningarna vi står inför. 

Varför fastnade du för Beamon People?
Vid samtliga möten med Beams innan jag signade kontrakt så har jag upplevt exakt samma genuina stolthet och välmående hos de anställda. Det finns en passion och en vilja att dela med sig och att lära sig av varandra som jag länge drömt om att få vara en del av.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Genuinitet, kunskapsdelning, värme, familj.

Vad är det som gör det kul att jobba som UX?
Att det hela tiden kan bli bättre och att det ständigt rör på sig. Det finns ingen rätt lösning, man behöver förstå, vara nyfiken och redo att testa, slänga och testa.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig UX:are?
Nyfiken, ifrågasättande, analytisk, lagspelare, snabb, initiativ- och idérik.