Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Petter Knöös

Projektledare

  • Strategi
  • Ledning

Vart åker du helst på semester?En blandning av äventyr, familjeupplevelse och sol/bad eller skidåkning. Om jag fick välja: Galapagos.

Favoriträtt?Skaldjur i alla dess former.

Favoritfilm?Kan inte säga att jag har någon.

Jag är en ledare utan gränser. Jag utvecklas av att driva aktiviteter i mål oavsett vad det handlar om. Jag triggas av att människor jag jobbar med i sin tur utvecklas. Jag söker utmaningar och strävar efter enkelhet i mina uppdrag och vet betydelsen av att kunna anpassa mitt ledarskap efter olika situationer. Jag har jobbat som ledare och med ledarskap i över 15 år.

Varför fastnade du för Beamon People?
Superlativ från en anställd ledde till hemsidan. Jag fastnade för tänket och upplägget så jag beslutade mig där och då att om jag slutar på nuvarande arbetsplats vill jag börja på Beamon! När jag något år senare blev intervjuad av sköna människor som i sin tur ville ha mig… Nu är jag här!

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Vanliga människor som har och ger det där lilla extra.

Vad är det som gör det kul att jobba som ledare?
Att leda, leverera och att få omgivningen att prestera samtidigt som man har kul är en enorm drivkraft.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig ledare?
Det känns som att jag upprepar mig men jag triggas av att tillsammans med andra leverera över förväntan. Jag gillar att utmana, jag är prestigelös och samtidigt ödmjuk inför situationen. Jag vill helt enkelt ständigt bli lite bättre.