Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Mårten Hedlund

Testare

  • QA/Test

Favoritförfattare?Arto Paasilinna.

Vart åker du helst på semester?Just nu är jag väldigt sugen på att åka på valsafari. Har tidigare dykt med valhajar i Mozambique, vilket var helt fantastiskt så drömmen vore en valsafari i varmare vatten, inte helt säker på vart en hittar det dock.

Favoriträtt?Kreolsk gryta.

Jag är en testare med stort intresse för testdriven utveckling och gillar uttrycket Quality assistance mer än Quality assurance och vill gärna vara involverad så tidigt i utvecklingsprocessen som möjligt. Det mest tillfredställande med testrollen är att kunna lämna ifrån sig något som överträffar förväntningar och att hela teamet känner en tilltro och stolthet för det vi levererar. Jag tror att den viktigaste egenskapen hos en bra testare är nyfikenhet, drivet att försöka förstå hur alla olika delar av en produkt interagerar med varandra och lägga upp en testplan och teststrategi därefter.

Varför fastnade du för Beamon People?
Lotta Westin talade väldigt varmt om Beamon och de “Beams” jag träffade verkade ha en skön balans av driv och avspändhet, vilket för mig är en vinnande kombo.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Engagemang, självförtroende, äventyr, kul!

Vad är det som gör det kul att jobba med test?
Att få jobba i ett team och skapa något tillsammans som alla kan känna sig nöjda med.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig testare?
Jag är bra på att lyssna och har ett lika stort intresse för människor som för teknik och gillar att förstå hur saker förhåller sig till varandra.