Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Maria Söderlund

Partneransvarig

  • Ledning

Favoritdryck/drink? Allt med fläder (även drinkar).

Vad gör du helst privat?Umgås med min dotter, mina vänner och försöker hålla mig så spontan som möjligt. Har ett gediget sportintresse så är det fotboll eller hockey på TV så kan man nästan räkna med att jag tittar eller iaf håller mig uppdaterad.

Vilket klockslag är du?21:00

Kvalité, explosivitet och passion är mina främsta drivkrafter. Att syssla med konsultförsäljning ger mig utrymme att få arbeta med alla dessa delar. Jag strävar alltid efter att finna nålen i höstacken, pusselbiten som gör allt komplett och i mitt dagliga arbete ha rätt person på rätt plats. Älskar att nätverka, skapa teamkänsla och att bygga starka hållbara affärsrelationer. Umgås gärna mycket med vänner i så sociala sammanhang som möjligt, har ett stort intresse för sport i de flesta former. Men mittpunkten i mitt liv utgår ifrån min dotter.

Varför fastnade du för Beamon People?
Jag fastnade för det öppna klimatet och möjligheten att få vara med att skapa något. Den genuina känslan man förmedlar som arbetsgivare när man gör alla röster hörda och varje enskild anställd blir sedd är något jag sällan skådat i en organisation tidigare.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Kvalité, kunskap, tillhörighet.

Vad är det som gör det kul att jobba med konsultförsäljning?
Affären i sig, men även nätverkandet. De snabba processerna, att finna rätt person på rätt plats med rätt kompetens.