Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Maria Lindström

UX-designer, gruppchef

  • Krav
  • Ledning
  • UX/Webb

Vart åker du helst på semester?Vår familj älskar att resa. Barnen har världskartor i sitt rum som de får märka ut alla platser de besökt. Vi har många länder och världsdelar kvar att besöka. Favoritresemål som vi gärna åker tillbaka till flera gånger är USA och Italien.

Favoritdricka?Gillar öl och dricker vatten till vardags.

Vilket klockslag är du?Jag är morgonmänniska. Klockan 6 är jag! Pigg och glad.

Jag är en passionerad interaktionsdesigner som älskar mitt jobb. Jag har erfarenhet från både stora och små kunder, långa och korta uppdrag. Jag har stor erfarenhet av de verktyg och metoder som finns inom UX-området. Jag har gedigen erfarenhet av användningstester, målgrupspanalyser, kravanlyser med mera.

Varifrån kommer ditt stora intresse för UX?
Jag har alltid försökt hitta "bättre" lösningar på befintliga saker. Jag har en hel pärm hemma med nya idéer och möjliga framtida produkter som skulle göra vardagen enklare för människor. När jag utbildade mig till systemvetare insåg jag att det finns mycket kvar att önska när det gäller IT-produkter. Enkel IT åt folket!
Varför trivs du som konsult?
Som konsult är den ena dagen sällan den andra lik. Man behöver ständigt vara på alerten och ligga steget före. Jag gillar att ständigt hamna i nya situationer. Och möjlighet till förändringar ger en nerv i vardagen. Kul!
Vad är det bästa med Beamon?
På Beamon känner man sig behövd och man får uppskattning för det man gör. Trots att man oftast befinner sig hos kunder finns en samhörighet och ett engagemang utöver det vanliga.
Vad är Beamonesque för dig?
Beamonesque innebär för mig strävan att ständigt göra något utöver det vanliga. Att göra något extra. Jag gillar inte att vara i centrum så för mig innebär även Beamonesque att lite i det dolda jobba för att göra något exeptionellt bra för andra människor.