Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Lina Fjeldgård

Agil testare

  • Ledning
  • QA/Test

Favoritdryck/drink?GT med gurka och peppar / Amaretto Sour

Vart åker du helst på semester?Någonstans där jag får chans att lapa sol, gärna i form av en ridresa. Det är fantastiskt att uppleva olika platser i världen från hästryggen, man kommer åt platser som nästan är omöjliga att nå till fots

Favoriträtt?Pad Thai från Lampans Thai i Hammarbyhöjden

Jag är en agil testare med erfarenhet som både Scrum Master och QA lead i projekt inom media och retail. Allra helst jobbar jag med app- och webbtest. Jag lägger stort värde och fokus i att förbättra utvecklingsprocesser med syfte att sprida kvalitetstänk på produkten samt genom hela teamet. Min nyfikenhet bidrar till att jag gärna grottar ner mig komplexa flöden och användarscenarion, samtidigt som jag behöver få arbeta kommunikativt och i nära samarbete med andra människor - då trivs och mår jag som bäst!

Varför fastnade du för Beamon People?
Beamon är företag med en avslappnad företagskultur, glada och välmående medarbetare, stark kompetensspridning och ett varmt, humant klimat där människans välmående står i fokus  - det är vad jag sökte och det hittade jag på Beamon!

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Hjärta och kompetens.

Vad är det som gör det kul att jobba med test?
Det roliga med att vara testare är att man snabbt får en helhetsbild över både system och verksamhet och genom min nyfikenhet får jag ta fram och utmana system med kluriga scenarion. Dessutom får jag arbeta socialt och kommunikativt - jag älskar att jobba med människor och som testare har man nära kontakt med intressenter genom hela kedjan.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig testare?
Jag är en nyfiken och kommunikativ problemlösare som är ihärdig och har mycket skinn på näsan!