Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Kjell Bernhager

Försäljning

  • Strategi
  • Ledning

Vilket klockslag är du?06:00, då börjar jag längta efter att äta frukost.

Favoritfilm?Den rosa pantern med Peter Sellers.

Vad gör du helst privat?Att tillsammans med min fru Meta följa Ricoh Handboll, resa, spela golf och umgås med alla våra vänner. Man har en oerhörd frihet att göra vad man vill när barnen har flyttat ur boet.

Jag är en säljare som de senaste drygt 4 åren jobbat framgångsrikt med försäljning, där jag har haft stor nytta av mina tidigare erfarenheter inom affärskritisk IT.

Jag har en stark yrkes- och bred kompetens inom IT och Project management. Jag har arbetat mer än 20 år med IT, både inom IT- och affärsverksamheten samt som kravställare mot både interna och externa leverantörer.

Varför fastnade du för Beamon People?
Det var "kärlek vid första ögonkastet" när jag träffade Frank och Fredrik första gången. Det kändes så himla bra!

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Göra avtryck, överträffa förväntningar, göra skillnad och framförallt att ha roligt på jobbet.

Varför sälj?
Enkelt. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska som hatar att förlora och det passar perfekt då jag vid en eventuellt förlorad affär, genast börjar tänka på hur jag ska vinna nästa.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en bra säljare?
Jag ser mig själv som en mycket erfaren och senior säljare som oftast kan relatera kundens behov till något jag själv varit med om i verkligheten, inte bara i teorin. Jag har en bra förmåga att förstå kundens behov och komma med konkreta förslag på lösningar för de specifika behoven. Jag kan både beställarnas och IT-folkets språk, vilket ger mig många fördelar i kunddialogen. En viktig del i detta är att alltid se långsiktigt på att bygga hållbara relationer som är grunden för kommande bra affärer.