Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Kalle Hansson

UX-designer

  • UX/Webb

Vart åker du helst på semester?Jag tycker om svensk natur som skärgården och fjällen men ett resmål som alltid levererar är Kroatien, bra mat, priser, trevliga människor och även möjlighet till häftiga naturupplevelser.

Favoriträtt?Det finns så mycket god mat, långkok, bra mexikansk mat eller klassisk svensk husman. Men jag är lite extra svag för italiensk mat.

Vad gör du helst privat?Då är jag med familjen, jag tycker om att vara ute, gärna i skogen. Och jag har gärna kameran med mig.

Jag har alltid haft ett intresse för design och teknik. I rollen som UX Designer får jag kombinera det på ett bra sätt. Det jag gillar med mitt jobb är att få vara med och lösa problem men också att se och skapa möjligheter. Det som också gör att jag trivs är att man skapar något tillsammans och att driva samarbeten mellan kompetenser och verksamheter.

 

Varför fastnade du för Beamon People?
Jag lockades av Beamon Peoples stämning och tänk kring anställda och företaget samt engagemanget för sina kunder och uppdrag.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Jelly beans

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig ux:are?
Jag lyssnar och är nyfiken. Jag tycker om att lära mig nya saker, både arbetsmetoder och verktyg men också nya verksamheter och vad deras tjänster erbjuder och innebär för deras användare.