Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Julia Garellick Lindborg

HR - rekryteringsansvarig

Favoritförfattare?Jag har tyvärr inte fastnat för någon speciell.

Favoritdjur?Definitivt hund. Har en liten cockerpoo med stor personlighet som heter Martin.

Vad gör du helst privat?Tränar, reser och träffar familj/vänner.

Som researcher på Beamon arbetar jag med fast tro på att hitta de människor som passar in i vårt familjära företagsklimat. Jag uppskattar att dagligen få kombinera mitt intresse för kommunikation med att hitta dessa människor som besitter både den IT-kompetens och de personliga egenskaper vi eftersöker och som därmed är med och bidrar till vår familjära arbetsplats.

Varför fastnade du för Beamon People?
Mycket på grund av att Beamon är en mindre konsultfirma men som jobbar med de stora kunderna och där fokus ligger på individen. Det får mig som medarbetare att känna mig uppskattad och vilja göra mitt allra bästa.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Engagemang, teamkänsla och viljan att göra bästa möjliga jobb!

Vad är det som gör det kul att jobba med rekrytering?
Jag är en människa som älskar att bygga relationer och i mitt arbete som rekryterare kommer jag ständigt i kontakt med nya människor som alla har något jag kan lära mig av, det är roligt och mycket utvecklande.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig researcher?
Med bakgrund som bland annat kommunikatör är det viktigt för mig att kommunicera med varje potentiell ny medarbetare på ett personligt plan. Av tidigare erfarenheter även som IT-projektledare förstår jag vikten av att känna sig som en i gänget och inte en i mängden.