Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Jörgen Eskelid

Projektledare, gruppchef

  • Strategi
  • Krav
  • Ledning

Vilket klockslag är du?20:45.

Favoritdrink?Hemingway Daiquiri.

Vart åker du helst på semester?Skidåkning i alperna eller Kanada

Jag älskar att arbeta med människor, jag mår mycket bra av att nå uppsatta mål och jag behöver en utmaning. Med tanke på det är det kanske inte så konstigt att jag ofta har en roll som projektledare!

Erfarenhet inom både ekonomi och IT gör att jag har en mycket god förståelse för hur IT på ett effektivt sätt kan möta verksamhetens krav på funktionalitet, kvalitet och tillförlitlighet.
 
Idag kombinerar jag rollen som konsult med rollen som team lead för Beamons grupp inom ledning och styrning. Att få arbeta nära såväl våra kunder som alla fantastiska Beamon People, det ser jag som ett privilegium!

Hur är en bra projektledare?
Lyhörd, social, rak och prestigelös!

Berätta om varför du blev gruppchef på Beamon!
Det roligaste med mitt jobb är alla människor som jag får träffa och arbeta med. Att nu få en möjlighet att komma närmre människorna på Beamon känns som ett privilegium.

Vad tycker du är bäst på Beamon?
Människorna! Familjär stämning där jag ges möjlighet att påverka, utvecklas och synas.

Vad är Beamonesque för dig?
Att ständigt bidra med nytta och våga utmana invanda mönster.. det kan vara att sprida energi och vara nyfiken, det kan vara att bidra med struktur och resultat. Oavsett vad vi gör så skapar vi ett positivt avtryck hos våra medarbetare och kunder.