Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Jessica Tennfors

Systemutvecklare

  • UX/Webb
  • Arkitektur/Utveckling

Vart åker du helst på semester?Någonstans där jag kan få en härlig naturupplevelse och där det finns god mat. Är det varmt så blir jag extra glad.

Vad gör du helst privat?Jag nördar gärna ner mig i näringslära och att laga näringsrik mat. Och helst äter jag tillsammans med mina vänner och familj. Jag gillar att pyssla och utforska hur saker fungerar, som att göra choklad helt från grunden eller att tapetsera om en fåtölj. Och på tal om fåtölj så tycker jag också det är himla skoj med inredning.

Vilket klockslag är du?08.00

Mitt driv och intresse för frontendutveckling kommer från att skapa bra användarupplevelser och att förbättra saker. Jag har erfarenhet av att jobba med frontend med inslag av UX och tillgänglighet och blir som gladast när jag får jobba med just det.

Varför fastnade du för Beamon People?
Det är ett genuint och ärligt företag och det verkar som att man kan styra mycket själv åt vilket håll man vill.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Ärligt, genuint, utvecklande.

Vad är det som gör det kul att jobba som utvecklare?
Man kan skapa så många olika saker med hjälp av kod och skräddarsy lösningar så att det passar sitt sammanhang så bra som möjligt. Jag tycker det är väldigt häftigt verktyg.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig utvecklare?
Jag är strukturerad, ödmjuk och nyfiken. Dessutom gillar jag att skapa bra upplevelser, både för användare, utvecklare och mig själv.