Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Jennie Frejd

Testledare

  • QA/Test

Favoritfilm?The Thomas Crown Affair (1999)

Favoriträtt?Bouillabaisse (fransk fisksoppa)

Favoritdryck/drink?Favoritdryck till vardags är vatten :-) Favoritdrinken är Mojito

Jag är en testspecialist som brinner för att utvecklas inom proffessionen och sprida testkompetensen. Som testspecialist och senior testledare har jag arbetat med test i alla nivåer och metodiker och även utbildning inom test. Att tillsammans med verksamheten, testledare och testare prestigelöst arbeta med att vidareutveckla och effektivisera testprocesser och testmetodik är otrolig inspirerande.

 

Varför fastnade du för Beamon People?
Det kändes rätt i magen! Alla som jag har träffat har gett mig en bra känsla - här vill jag jobba, få lära mig och lära ut och ha kul tillsammans.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Stolthet, engagemang och gemenskap, en känsla av hemma-på-jobbet!

Vad är det som gör det kul att jobba som testledare?
Att arbeta med test innebär att du ser helheten tidigt, från detaljerna ut till slutanvändaren. Inget testuppdrag är det andra likt och jag utgår alltid ifrån vad som är viktigt och använder verktygen och kunskaperna jag har för att situationsanpassa arbetet. Jag får lära ut vad test är och hur man kan genomföra det, och jag fortsätter fortfarande själv att utvecklas inom området.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig testledare?
Jag brinner för att test - jag vill att vi alla ska förstå nyttan med att testa på rätt sätt vid rätt tillfälle. Jag är nyfiken, kommunikativ och kan visa resultaten från testerna så att det är förståeliga..