Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Ilhan Erdal

Testare

  • QA/Test

Vad gör du helst privat?Jag umgås med familj och vänner. Jag är en riktig fotbollsfanatiker, ett Arsenal-fan. Om inte det så jobbar jag med mina egna projekt.

Favoritdjur?Lejon.

Vart åker du helst på semester?Jag föredrar sol och värme. Nej tack till områden som är kalla!

Jag är en teknisk testare och efter min utbildning har jag bara jobbat som konsult. Jag har jobbat med olika typer av test. Just nu har jag ingen favorit, tycker om alla typer av tester.

Varför fastnade du för Beamon People?
Beamon People har en speciell företagskultur som jag drogs till. Jag tror att jag har en stor utvecklingspotential här men det viktigaste är att Beamon brinner för test.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Jag tänker på att man alltid gör sitt yttersta och tar arbetet till nya höjder. Alla är unika på sitt sätt men Beamon People är One of a kind.

Vad är det som gör det kul att jobba med test?
Jag tycker om att sitta i projekt där vi kan lyfta kvaliteten. Jag har stött på många defekter som vi i teamet har skrattat åt. Kommunikation är nyckeln för framgång enligt mig. Jag tycker om att bolla idéer och prata med utvecklingsteamen.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig testare?
Jag är driven som person och jättenyfiken, vilket stärker mig som testare. Samtidigt som man är en talare så är det viktigt att man kan lyssna. En annan viktig egenskap som jag har är att jag är analytisk och strukturerad.