Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Hanyi Wang

Testare

  • QA/Test

Favoritdryck?Milk tea - Hong Kong-style.

Vad gör du helst privat?Ser på film och tränar på gym.

Favoritförfattare?George R.R. Martin.

Jag är en certifierad teknisk testare med fokus på testautomatisering inom olika affärsområden men jag har också arbetat som manuell testare innan med olika tekniker. Oavsett vilken metod eller teknik jag arbetar med, anser jag att kvaliteten är viktigast. Att höja kvaliteten på produkten eller förbättra utvecklingsprocessen är något som jag brinner för. Jag är vanligtvis en del av hela testprocessen från kravhantering och testplanering till felsökning. I tidigare projekt har jag också försökt att få med testning i hela utvecklingsprocessen samt försökt påverka det på ett effektivt sätt.

Varför fastnade du för Beamon People?
Företagskulturen och stämningen. Det finns duktiga kollegor som är villiga att dela med sig av sina kunskaper inom test.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Att företaget fokuserar på "People". Som personal blir du omhändertagen och det finns möjlighet att utvecklas inom företaget.

Vad är det som gör det kul att jobba med test?
Jag är teknisk nyfiken och tycker om att lösa problem. Till en början var det kul att hitta buggar och kontrollera kvaliteten på produkter. Nu vill jag även förbättra utvecklingsprocessen med test.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig testare?
Jag har jobbat både som manuell testare och som testautomatiserare på tidigare uppdrag, vilket har gett mig en bra förståelse för hur man kombinerar olika testmetoder.