Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Fredrik Lindvall

Grundare

  • Strategi
  • Ledning

Vilket klockslag är du?10:10 för då är klockan glad :-)

Favoritförfattare?Läste senast Steve Jobs biografi.

Favoritdjur?Känguru.

Jag har förmånen att få arbeta med fantastiska människor! Personer som vill förändra och göra skillnad. Jag har alltid arbetat i sälj- och ledarskapsnära roller där möjligheten att påverka har varit stor. Jag känner mig väldigt stolt över att få vara delaktig i Beamons spännande resa. När jag inte arbetar, spenderar jag gärna tiden i skärgården där jag försöker hitta den perfekta naturhamnen.

Varför startade ni Beamon?
Vi ville starta ett annorlunda bolag som gör skillnad på riktigt. Beamon handlar om att tillsammans skapa fantastiska och positiva avtryck. Vi vill låta våra medarbetare vara med och påverka och få rätt utveckling. Vi vill bygga ett långsiktigt framgångsrikt bolag som faktiskt gör skillnad på riktigt. Vi strävar efter att vara Beamonesqe varje dag.

Vad är det bästa med din roll?
Jag får arbeta med inspirerande människor i en mycket inspirerande miljö.

Hur ser Beamons framtid ut?
Beamon handlar mycket om att vara med på en spännande resa, där en stor del av målet är själva resan. Vi har enormt duktiga medarbetare och vi har en möjlighet att få arbeta med många framgångsrika kunder. Vi ser mycket positivt på framtiden och att fortsätta på vår gemensamma resa.