Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Elias Nilsson

Testare

  • QA/Test

Favoritfilm?Her - Kittlas av känslan och bilden av framtiden jag får, den är både optimistisk och skrämmande på samma gång.

Favoritdryck?En kall Pale Ale.

Favoritdjur?Schimpansen - Kul djur!

Jag är en junior testare som nyligen fått upp ögonen för QA/test-världen. Jag lockades av yrkesrollen som testare eftersom den rimmade väl med hur jag är som person: noggrann, nyfiken och strukturerad. Jag tycker det är spännande att jobba i projekt som skär över flera funktioner och jag har alltid gillat problemlösning.

Varför fastnade du för Beamon People?
Jag tycker Beamon People är ett nytänkande och modernt företag som tänker stort inför framtiden. Beamon People har ett mycket gott rykte och verkade enligt mig som ett företag med stora ambitioner som jag gärna vill vara med och förverkliga. Jag gillar att arbeta på en arbetsplats med olika personligheter, vilket Beamon People också verkar ha som en målsättning. Ytterligare en orsak till att jag fastnade för Beamon People är att de bryr sig om sina anställda, på riktigt, och är villiga att satsa på sina anställdas utveckling.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Glada, moderna, kunniga och hjälpsamma.

Vad är det som gör det kul att jobba med test?
Det roliga med test är bidra till att en lösning uppfyller sin potential. Det är inspirerande att samverka med flera divisioner och tillsammans få fram en integrerad lösning som fungerar. Det är också kul att rollen ofta är varierad och att man kommer i kontakt med själva verksamheten, utöver själva systemet som testas.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig testare?
Jag är noggrann, nyfiken och strukturerad. Tycker om att utmanas och arbetar gärna lösningsorienterat. Utöver det så är jag intresserad av hur olika system hänger ihop och har en framåtanda som får mig att vilja utvecklas.