Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Eddie Bjuvenius

UX-designer

  • UX/Webb

Favoritfilm?Nyckeln till frihet

Favoritdryck/drink?Whiskey Sour

Vart åker du helst på semester?Italien

Jag är en erfaren UX-designer med bred kompetens inom digital produktutveckling. Genom en agil UX-process arbetar jag fram lösningar som kan lanseras löpande i takt med att verkligheten förändras, lösningar som möter både verksamheten och användarnas behov. Jag tar ansvar för att kontinuerligt förbättra arbetsmiljön runt mig och mina kollegor så att vi får roligare på jobbet och lättare kan nå våra mål.

Varför fastnade du för Beamon People?
Jag vill jobba med kompetenta människor som är omtänksamma och vill hjälpa och lära av varandra. De finns på Beamon People.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Gemenskap, kompetens och glädje.

Vad är det som gör det kul att jobba med UX?
UX är ett brett område som är nödvändigt för att lyckas med produktutveckling. Att ha varierade arbetsuppgifter som så tydligt bidrar till att skapa stor nytta för både användare och verksamhet gör UX till något speciellt.

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig UX-designer?
Jag har en bred kompetens vilket gör att jag kan jobba med metoder och verktyg som sträcker sig över hela designprocessen. Jag har god förmåga att sätta mig in i användarnas behov, samt att definiera och kommunicera problem på ett pedagogiskt sätt och därmed skapa samsyn inför problemlösningen.