Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

David Hult

HR - rekrytering

Vart åker du helst på semester?Italien har aldrig gjort mig besviken hittills. Otroligt god mat, från glassen och vinet till pastan och pizzan. Dessutom överflödar det av vacker arkitektur och underbart väder!

Favoritförfattare?Det finns många… Men favoriten är nog ändå John ”Lofty” Wiseman som har skrivit många böcker om allt från överlevnad i naturen till gamla soldathistorier under sin tid i brittiska elitförbandet SAS.

Vad gör du helst privat?När jag inte jobbar tar basketen upp en hel del av min tid om kvällarna och helgerna. Om jag har en stund för mig själv tittar jag mer än gärna på någon serie på Netflix eller HBO om jag inte spelar något spel på mitt PS4.

Jag skulle beskriva mig själv som en rekryterare som ser människan först. Jag är mån om att det ska bli rätt för företaget men också för personen som ska jobba hos oss så att den trivs hos oss. Det är alltid roligt att träffa nya människor och det tar inte lång tid för mig att genuint vilja gräva djupare och lära känna personen jag pratar med. Jag är en glad och optimistisk person som ser det bästa hos människor, och det tror jag är en viktig egenskap tillsammans med ett inre driv och en konstant nyfikenhet och vilja att växa både inom sin roll och som människa. Det känns verkligen som att det är vad Beamon People personifierar.
Basket har alltid haft en central roll i mitt liv sedan jag var barn. Det har lärt mig allt jag vet om lagarbete, disciplin, målsättning och vikten av förberedelser. Det är få saker som skapar större glädje hos mig än när ett gemensamt mål uppnås och varje medlem i gruppen bidrar med både sin kompetens och personlighet under resans gång!

Varför fastnade du för Beamon People?
Jag kände direkt att de som arbetade på Beamon trivdes bra tillsammans och värderade personen i rekryteringsprocessen lika mycket som de efterfrågade kompetenserna. Ett företag med mycket hjärta och familiär värme.

Vilka ord tänker du på när du hör Beamon People?
Hjärta, värme och vinnare.

Vad är det som gör det kul att jobba som rekryterare?
Kontakten som man skapar med de man rekryterar. Det är en otroligt spännande känsla att sitta med en person på intervju som jag har sökt fram och är nyfiken på!

Vad har du för egenskaper som gör dig till en duktig rekryterare?
Jag är mån om att lyssna på vad personen jag pratar med vill samtidigt som jag berättar om Beamon och hur det är att arbeta hos oss. Jag är alltid väldigt glad och nyfiken av mig!