Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Daniel Json Lindh

Arkitekt, projektledare, gruppchef, VD

  • Strategi
  • Ledning
  • Arkitektur/Utveckling

Vad gör du helst privat?Klättrar och reser.

Favoritfilm?Matrix (1).

Vilket klockslag är du?18:00 då jag antingen äter mysig middag med familjen eller klättrar med vänner.

Jag har en bakgrund som utvecklare och arkitekt men mitt huvudfokus nu är främst ledning, rekrytering, försäljning och affärsutveckling. När jag vill utmana mig själv utanför jobbet hänger jag helst i fingerspetsarna någonstans högt uppe på en klippvägg i Sydeuropa med vänner och familj i närheten.

Du är ju VD på Beamon People, hur blev det så?
Jag har varit med på nästan hela resan med Beamon People så här långt och drivs av att kasta mig in i nya spännande utmaningar. När det var dags för bolagets grundare att lämna över den operativa stafettpinnen var jag därför inte sen att räcka upp handen. Sedan hade jag den stora turen att de tyckte att jag skulle vara lämplig att leda bolaget och på den vägen är det.

Vad gör en bra VD?
För mig är det viktigt att vara tillgänglig och att alltid ta mig tid för våra beams. Vi är ett kunskapsbolag och våra beams är den absolut viktigaste tillgången vi har. Jag vill skapa förutsättningar för dem att utvecklas, växa och skina. Då kommer både Beamon People fortsätta utvecklas till världens bästa bolag och vi kommer att vara top of mind hos våra kunder. Sedan är så klart mer klassiska ledaregenskaper en hygienfaktor för en VD, som att vara visionär, transparent, tydlig, prestigelös och så vidare. Bäst att avsluta med att ödmjukhet (och självdistans) är en av de allra viktigaste egenskaperna.

Hur vill du utveckla Beamon People?
Jag vill fortsätta utveckla Beamon People i samma fantastiska anda som vi har utvecklats hittills. Vi ska vara personliga, professionella och prestigelösa och alla ska känna sig delaktiga och ha möjlighet att påverka både vilka vi är och vilka vi blir. Jag tycker vår vision ”Ett nytt Beamon People varje år” summerar det bra – vi tycker om att utvecklas, att aldrig stå stilla och att utmana varandra för att ständigt bli lite bättre!