Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Caroline Caesar

Försäljning, projektledare

  • Ledning

FavoritdrinkAperol spritz

Vilket klockslag är du?22:22

FavoritdjurKatt

I rollen som säljare får jag möjligheten att träffa många olika människor vilket jag tycker är stimulerande. Att försöka förstå kundens behov och därefter göra det bästa för att matcha det är för mig en härlig utmaning. Att arbeta med kunden i centrum är för mig en självklarhet.

Varför har du valt att jobba med försäljning?
Jag har tidigare erfarenhet som affärsansvarig och är van att jobba nära kunden och skapa bra matchningar som båda parter blir nöjda med. Just det nära och långsiktiga samarbetet med kunderna är nog det som jag tycker är roligast. Sedan är det kul att lära känna alla kollegor på Beamon och även sträva efter att de ska få sina drömuppdrag.

Vad gör dig till en bra säljare?
Jag är driven och vill alltid göra mitt bästa för att alla parter ska bli nöjda. Jag gillar det höga tempot och att det varje dag finns något nytt att ta tag i. Min bakgrund som projektledare hjälper mig att förstå kundens behov och jag kan även hjälpa kunden med att ligga steget före vad gäller vilka kompetenser man behöver i nästa fas i projektet.

Vad är det bästa med Beamon?
Jag gillar att göra skillnad och det kan man verkligen göra här. Har du en idé som du vill driva så tillåts du göra det.

Vad är Beamonesque för dig?
Att ta ansvar och överträffa förväntningar.