Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Andreas Lindblad

Försäljning

  • Ledning

Vart åker du helst på semester?Då jag är halvt sloven så spenderas alltid en vecka eller två i Slovenien på sommaren, i familjens hus. Annars är favoritresmål Kroatien, New York, eller någonstans i Asien på vintern. Jag vill gärna åka till Serengeti inom en snar framtid!

Vilket klockslag är du?21. Det är då något händer. Antingen lugnar man ned sig efter en längre dag, eller så börjar aktiviteter för en längre kväll. Kl 21 är sällan tråkigt!

Vad gör du helst privat?Reser så fort jag får tillfälle, allt från små weekends till betydligt längre äventyr. Annars hittar ni mig oftast på Tele2 Arena när Djurgården spelar fotboll.

Jag ser mig som en kreativ säljare, det vill säga, jag gillar att tillsammans med kunden utveckla tankar och idéer som i slutändan ska ge min kund en upplevelse som överträffar det som först förväntades. En viktig del i detta är att alltid se långsiktigt på de affärer jag gör. Det tillsammans med min nyfikenhet att förstå kundernas verksamhet, tror jag är en nyckel för att kunna göra affärer med bara vinnare.

Varför tycker du att försäljning är så roligt?
Försäljning för mig är inte bara det jag gör på arbetet, det är något som finns med hela tiden i vår vardag. Varenda möte med en ny människa är egentligen en säljkontakt, du säljer in dig själv, eller en idé/tanke. Jag tycker det är spännande och intressant att träffa nya människor, för vi alla fungerar olika. Att hitta det som motiverar och sporrar min omgivning är fantastiskt kul! Så för mig är sälj vardagspsykologi, det området intresserar mig mycket och är något jag inte tror man kan bli fullärd i.

Vad var det som lockade dig med att börja på Beamon?
Förklaringen är lika enkel som den är sann: Beamon sätter människan först och menar det. Jag är övertygad om att framgångsrika konsultbolag byggs av lyckliga medarbetare. Glada människor gör bättre jobb!

Vad är Beamonesque för dig?
För mig är det viljan att göra något bättre. Man gör det med kompetens, erfarenhet och en ödmjuk inställning. När man uppnått ett mål så har man alltid ett nytt att nå, man är nyfiken och strävande.