Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Vill du vara en del av ett team som fightas för att skapa de bästa användarupplevelserna? Har du några års erfarenhet av att utveckla för webben? Beamon söker nu flera framtidshopp som kan hjälpa våra kunder att nå nya framgångar. Är du ett?

Nu söker Beamon erfarna frontendutvecklare för att stärka upp vårt utvecklarteam. Som frontendutvecklare på Beamon People kommer du arbeta med en grupp seniora och drivna konsulter. Vi jobbar ofta i team med andra utvecklare och med designers och metoderna är gärna agila. Våra kunder finns inom retail, media, myndigheter, telekom och bank/finans. Vi jobbar med webb, mobilt och interna system, både som expertkonsulter ute hos kunden och i projekt som drivs från vårt kontor på Götgatsbacken.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat några år och har praktisk erfarenhet av webbutveckling med inriktning på frontend och gränssnitt. Du är väl bekant med javascript-ramverk som React, Angular, eller andra liknande MVC-ramverk. Du har såklart stenkoll på HTML5, CSS3 och har använt tekniker som SASS och/eller LESS. Har du erfarenhet av responsiv design och/eller mobila webben är det ett stort plus. Dessutom har hyfsad koll på backendutveckling och kan du något om exempelvis Java, .NET, Node.js, Python eller Rails blir vi förstås jätteglada, även om vi söker en specialist på gränsnittsutveckling. Som person är du engagerad och drivs av en genuin vilja att göra skillnad.

Vad erbjuder vi?

Att jobba på Beamon är att vara del i en resa – företaget utvecklas och formas av de som jobbar här, alla som vill och kan får bidra. Vi erbjuder en hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett öppet klimat där det finns stor möjlighet att påverka företaget från dag ett. Du kommer ingå i en grupp med andra systemutvecklare, där vi gärna diskuterar nya tekniker, lösningar och problem som vi stöter på. Du får jobba med ett gäng som drivs av nyfikenhet och genuin vilja att skapa bra användarupplevelser. Vi har också en stor portion humor och självdistans och gillar att ha kul tillsammans!

Beamon People består idag av närmare 100 konsulter inom frontend- och backendutveckling, arkitektur, ledning, strategi, krav, UX och test/QA. Vår bredd ger oss möjligheter att genomföra helhetsåtaganden och valspråket är ”Unika tillsammans” – vi har en stark sammanhållning där alla känner alla.

Vill du vara med på resan Beamon och göra oss ännu bättre - kontakta oss! Maila ditt CV till anna.fjellstrom@beamonpeople.se