Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Teknisk testare

Teknisk testare

Beamon People är ett gäng härliga människor med driv och engagemang för sina yrken. Vi trivs bäst när vi får möjlighet att påverka, ta initiativ och förbättra. Nu söker vi efter fler tekniska testare för att förstärka vårt kvalitetsteam. Våra kunder finns inom detaljhandeln, media, myndigheter, telekom och bank/finans och vi vill hjälpa dem att bli storslagna, att gå ett steg längre och vi vill lämna avtryck.

Beamon People är ett gäng härliga människor med driv och engagemang för sina yrken. Vi trivs bäst när vi får möjlighet att påverka, ta initiativ och förbättra. Vi är ansvarsfulla, generösa och väldigt fokuserade på kundnyttan med det vi gör. Nu söker vi efter fler tekniska testare för att förstärka vårt kvalitetsteam. Våra kunder finns inom detaljhandeln, media, myndigheter, telekom och bank/finans och vi vill hjälpa dem att bli storslagna, att gå ett steg längre och vi vill lämna avtryck.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av teknisk test t.ex. inom testautomatisering, prestandatest eller integrationstest. Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund och om du har arbetat med utveckling eller arkitektur är det ett plus. Du arbetar gärna agilt, som vi, men klarar också av att hantera ett vattenfallsprojekt. Som person är du nyfiken, analytisk, drivande och ser möjligheter och förbättringsområden.

Vi ser gärna att du har jobbat med Continuous Integration och Continuous Delivery pipelines. Också erfarenhet av testautomatisering för mobila applikationer (både iOS och Android) samt kunskaper inom Java, Python, Ruby eller C# är meriterande.

Vad erbjuder vi?
Vår QA-grupp består av konsulter som brinner för kvalitet och vi anser att kvalitet byggs in i en produkt eller en tjänst och det är inget som skapas med hjälp av testaktiviteter. Därför har vi jobbat fram vårt koncept kring kvalitetscoach-begreppet. Vi vill etablera det tänket också hos våra kunder och vi vill jobba med de företag som redan ligger i framkant. Det möjliggör uppdrag hos spännande företag där du kan få jobba med intressanta produkter och tjänster och på ett modernt sätt med QA.

I QA-gruppen samlas vi ofta kring våra utmaningar och funderingar från uppdragen samt för utbyte av erfarenhet. Beamon People består av andra grupperingar utöver QA och det utnyttjar vi också för att få andra perspektiv och lära oss av varandra. På Beamon Academy som är vårt utbildningsplattform får du på ett strukturerat sätt ta del av kollegornas expertområden. På Beamon Labs som är vårt innovationsplattform, kan du tillsammans med kollegorna jobba på konkreta fall för att utveckla något nytt eller lära dig ett nytt verktyg eller ramverk. Att jobba med Beamon People är att vara del i en resa – företaget utvecklas och formas av de som jobbar här, alla som vill och kan, får bidra. Vi erbjuder en hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett öppet klimat där det finns stor möjlighet att påverka företaget från dag ett.

Känner du igen dig själv och detta låter intressant? Skicka några rader till julia.garellick.lindborg@beamonpeople.se