Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Microsoft-hjälte eller Java-guru?

Microsoft-hjälte eller Java-guru?

Vi söker nu efter riktigt duktiga Java och .NET-utvecklare. Vi har flera spännande uppdrag på gång där du får jobba nära våra kunder i teknikens framkant och med branschens främsta kollegor.

Vem är du?

  • Du är duktig på problemlösning
  • Du har en genuin passion för teknik
  • Du drivs av att ständigt förbättras och utvecklas
  • Du är konsultmässig, social och kommunikativ
  • Du har ett arkitekturtänk när du utvecklar
  • Du är välbekant med och tillämpar alltid designpatterns, best practices och branschstandarder
  • Du har leveransfokus men tänker också alltid kvalitet

Självklart är du även bekant med teknikområden som integration, applikations- och webservrar, databaser, versionshantering, byggstöd och molntjänster. Du är även en stark förespråkare av koncept och metoder som TDD och automatiserade tester, dependency injection, continuous integration samt lean och agile.

Vad erbjuder vi?

Att jobba på Beamon är att vara del i en resa – företaget utvecklas och formas av de som jobbar här, alla som vill och kan får bidra. Vi erbjuder en hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett öppet klimat där det finns stor möjlighet att påverka företaget från dag ett.

Tycker du att detta verkar vara något för dig? Maila ditt CV till anna.fjellstrom@beamonpeople.se

Beamon People består idag av närmare 100 konsulter inom frontend- och backendutveckling, arkitektur, ledning, strategi, krav, UX och test/QA. Vår bredd ger oss möjligheter att genomföra helhetsåtaganden och valspråket är ”Unika tillsammans” – vi har en stark sammanhållning där alla känner alla.