Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Kravanalytiker

Kravanalytiker

Är du riktigt bra på krav? Är du bra på att kommunicera i text och bild? Är du strukturerad, prestigelös och självgående? Om svaren är ja, hör av dig. Vill vi hemskt gärna träffa dig!

Beamon People söker drivna kravanalytiker. Vi har flera spännande uppdrag på gång där du får jobba nära våra kunder och med riktigt duktiga kollegor. Hos oss får du chansen att komma dit du vill och påverka hur bolaget utvecklas.

Vanligtvis leder vi kundens arbete med att identifiera, prioritera, beskriva, dokumentera samt visualisera krav. Målet med kravarbetet är att möta beställarens behov, samtidigt som leverantör eller utvecklingsorganisation vet vad som ska göras och vad nyttan med planerad utveckling är. Vi bidrar även med driv, trygghet och entusiasm. Tillsammans med kunden tydliggör vi vilka behov som finns och vad som ska prioriteras.

Är du riktigt bra på krav? Är du bra på att kommunicera i bild och text? Är du strukturerad, prestigelös och självgående? Om svaren är ja, hör av dig. Vi vill hemskt gärna träffa dig!

Du får gärna ha akademisk examen men det är inte ett måste, att du jobbat minst ett par år är dock ett krav.

Vad erbjuder vi?
Att jobba på Beamon People är att vara del i en resa – företaget utvecklas och formas av de som jobbar här, alla som vill och kan får bidra. Vi erbjuder en hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett öppet klimat där det finns stor möjlighet att påverka företaget från dag ett.

Vill du vara med på resan Beamon och göra oss ännu bättre - maila ditt CV till malin.karlsson@beamonpeople.se

Beamon People består idag av närmare 90 konsulter inom frontend- och backendutveckling, arkitektur, ledning, strategi, krav, UX och test/QA. Vår bredd ger oss möjligheter att genomföra helhetsåtaganden och valspråket är ”Unika tillsammans” – vi har en stark sammanhållning där alla känner alla.