Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Testledare

Testledare

Brinner du för test och kvalitet? Har du jobbat några år med testledning? Nu växer vår QA-grupp och vi söker just dig!

Beamon People är ett gäng härliga människor med driv och engagemang för sina yrken. Vi trivs bäst när vi får möjlighet att påverka, ta initiativ och förbättra samt göra avtryck ute hos våra kunder. Vi är ansvarsfulla, generösa och väldigt fokuserade på kundnyttan med det vi gör. Nu söker vi efter fler testledare för att förstärka vårt QA-team. 

Vem är du?

Vi letar efter dig som har flera års erfarenhet av kvalitetssäkring och testledning. Vi ser gärna att du har en relevant bakgrund och utbildning inom test eller utveckling och arkitektur. Du har arbetat inom större IT-organisationer och har en god förståelse för hela testkedjan. Du är van vid att ta fram teststrategier och leda ett test-team. Du arbetar gärna agilt men klarar också av att hantera ett vattenfallsprojekt. Som person är du drivande, engagerad, prestigelös och ser möjligheter samt förbättringsområden hos våra kunder.

Vad erbjuder vi?

På Beamon så anser vi att kvalitetssäkring och testkompetens är något som bör finnas med hela vägen i projekt, från krav till mål. Test ska vara ett fokus hela vägen i projektet, inte något som kommer in på slutet och ”städar upp”. Vi jobbar allra helst med agila projektmetoder som Scrum och Lean. Våra konsulter inom QA/Test är alla mycket erfarna och du får chans till ett gott kunskapsutbyte.

Att jobba på Beamon är att vara del i en resa – företaget utvecklas och formas av de som jobbar här, alla som vill och kan får bidra. Vi erbjuder en hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett öppet klimat där det finns stor möjlighet att påverka företaget från dag ett.

Känner du igen dig själv och låter detta intressant? Skicka några rader till: malin.karlsson@beamonpeople.se

Beamon People består idag av närmare 90 konsulter inom frontend- och backendutveckling, arkitektur, ledning, strategi, krav, UX och test/QA. Vår bredd ger oss möjligheter att genomföra helhetsåtaganden och valspråket är ”Unika tillsammans” – vi har en stark sammanhållning där alla känner alla.