Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Jobb

Är du som vi, unik på ditt eget vis? När vi anställer letar vi lika mycket efter en person som efter en kompetens. För att du ska trivas måste du vara lite som vi. Unik tillsammans med oss. Självklart är du väldigt duktig inom ditt område. Utöver det har du en genuin vilja att göra skillnad. Helst i kombination med att du visar stort personligt ledarskap och har förmågan att överträffa förväntningar och vara beamonesque. Det är kravet på alla Beamon People.  

Är IT-arkitektur din passion?

Är IT-arkitektur din passion?

Är du riktigt bra på system, lösnings- och verksamhetsarkitektur? Trivs du i konsultrollen?

Vi söker nu efter riktigt duktiga system-, lösnings- och verksamhetsarkitekter. Vi har flera spännande uppdrag på gång där du får jobba nära våra kunder i teknikens framkant och med branschens främsta kollegor. 

Du är riktigt bra på:

 • Arkitektur från flera olika verksamhetsområden och branscher
 • Systemutveckling, Java och/eller .NET
 • SOA, Client-Server, N-Tier
 • Informations- och datamodellering
 • Systemintegration
 • Applikations- och webservrar
 • Databaser
 • Continuous integration/byggmiljöer
 • Designmönster, blue prints och best practices
 • Agile och Lean
 • Molntjänster 

Vad erbjuder vi?

Att jobba på Beamon är att vara del i en resa – företaget utvecklas och formas av de som jobbar här, alla som vill och kan får bidra. Vi erbjuder en hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett öppet klimat där det finns stor möjlighet att påverka företaget från dag ett.

Tycker du att detta verkar vara något för dig? Maila ditt CV till malin.karlsson@beamonpeople.se

Beamon People består idag av närmare 90 konsulter inom frontend- och backendutveckling, arkitektur, ledning, strategi, krav, UX och test/QA. Vår bredd ger oss möjligheter att genomföra helhetsåtaganden och valspråket är ”Unika tillsammans” – vi har en stark sammanhållning där alla känner alla.

Läs mer

Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Vill du vara en del av ett team som fightas för att skapa de bästa användarupplevelserna? Har du några års erfarenhet av att utveckla för webben? Beamon söker nu flera framtidshopp som kan hjälpa våra kunder att nå nya framgångar. Är du ett?

Nu söker Beamon erfarna frontendutvecklare för att stärka upp vårt utvecklarteam. Som frontendutvecklare på Beamon People kommer du arbeta med en grupp seniora och drivna konsulter. Vi jobbar ofta i team med andra utvecklare och med designers och metoderna är gärna agila. Våra kunder finns inom retail, media, myndigheter, telekom och bank/finans. Vi jobbar med webb, mobilt och interna system, både som expertkonsulter ute hos kunden och i projekt som drivs från vårt kontor på Götgatsbacken.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat några år och har praktisk erfarenhet av webbutveckling med inriktning på frontend och gränssnitt. Du är väl bekant med javascript-ramverk som React, Angular, eller andra liknande MVC-ramverk. Du har såklart stenkoll på HTML5, CSS3 och har använt tekniker som SASS och/eller LESS. Har du erfarenhet av responsiv design och/eller mobila webben är det ett stort plus. Dessutom har hyfsad koll på backendutveckling och kan du något om exempelvis Java, .NET, Node.js, Python eller Rails blir vi förstås jätteglada, även om vi söker en specialist på gränsnittsutveckling. Som person är du engagerad och drivs av en genuin vilja att göra skillnad.

Vad erbjuder vi?

Att jobba på Beamon är att vara del i en resa – företaget utvecklas och formas av de som jobbar här, alla som vill och kan får bidra. Vi erbjuder en hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett öppet klimat där det finns stor möjlighet att påverka företaget från dag ett. Du kommer ingå i en grupp med andra systemutvecklare, där vi gärna diskuterar nya tekniker, lösningar och problem som vi stöter på. Du får jobba med ett gäng som drivs av nyfikenhet och genuin vilja att skapa bra användarupplevelser. Vi har också en stor portion humor och självdistans och gillar att ha kul tillsammans!

Beamon People består idag av närmare 100 konsulter inom frontend- och backendutveckling, arkitektur, ledning, strategi, krav, UX och test/QA. Vår bredd ger oss möjligheter att genomföra helhetsåtaganden och valspråket är ”Unika tillsammans” – vi har en stark sammanhållning där alla känner alla.

Vill du vara med på resan Beamon och göra oss ännu bättre - kontakta oss! Maila ditt CV till anna.fjellstrom@beamonpeople.se

Läs mer

Kravanalytiker

Kravanalytiker

Är du riktigt bra på krav? Är du bra på att kommunicera i text och bild? Är du strukturerad, prestigelös och självgående? Om svaren är ja, hör av dig. Vill vi hemskt gärna träffa dig!

Beamon People söker drivna kravanalytiker. Vi har flera spännande uppdrag på gång där du får jobba nära våra kunder och med riktigt duktiga kollegor. Hos oss får du chansen att komma dit du vill och påverka hur bolaget utvecklas.

Vanligtvis leder vi kundens arbete med att identifiera, prioritera, beskriva, dokumentera samt visualisera krav. Målet med kravarbetet är att möta beställarens behov, samtidigt som leverantör eller utvecklingsorganisation vet vad som ska göras och vad nyttan med planerad utveckling är. Vi bidrar även med driv, trygghet och entusiasm. Tillsammans med kunden tydliggör vi vilka behov som finns och vad som ska prioriteras.

Är du riktigt bra på krav? Är du bra på att kommunicera i bild och text? Är du strukturerad, prestigelös och självgående? Om svaren är ja, hör av dig. Vi vill hemskt gärna träffa dig!

Du får gärna ha akademisk examen men det är inte ett måste, att du jobbat minst ett par år är dock ett krav.

Vad erbjuder vi?
Att jobba på Beamon People är att vara del i en resa – företaget utvecklas och formas av de som jobbar här, alla som vill och kan får bidra. Vi erbjuder en hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett öppet klimat där det finns stor möjlighet att påverka företaget från dag ett.

Vill du vara med på resan Beamon och göra oss ännu bättre - maila ditt CV till malin.karlsson@beamonpeople.se

Beamon People består idag av närmare 90 konsulter inom frontend- och backendutveckling, arkitektur, ledning, strategi, krav, UX och test/QA. Vår bredd ger oss möjligheter att genomföra helhetsåtaganden och valspråket är ”Unika tillsammans” – vi har en stark sammanhållning där alla känner alla.

Läs mer

Beamon People söker Systemutvecklare i början av karriären!

Beamon People söker Systemutvecklare i början av karriären!

Är du en Systemutvecklare i början av din karriär? Vill du vara med på en spännande resa, där du tillsammans med engagerade kollegor, får vara med och bygga upp Beamon Peoples nya team “GreenBeams”? Hos oss blir du en del av ett bolag i konstant utveckling där medarbetarna tillsammans väljer åt vilket håll skeppet styr.

Är du en Systemutvecklare i början av din karriär? Vill du vara med på en spännande resa, där du tillsammans med engagerade kollegor, får vara med och bygga upp Beamon Peoples nya team “GreenBeams”? Hos oss blir du en del av ett bolag i konstant utveckling där medarbetarna tillsammans väljer åt vilket håll skeppet styr.

Vem är Beamon och vilka är People?

Beamonesque - konsten att överträffa förväntningarna, People för att människorna är själen, hjärtat och ryggraden i bolaget. Beamon People blir aldrig färdigt. Vi vet vad Beamon People är idag, men vad Beamon People ska vara imorgon bestämmer vi tillsammans.

Idag är vi strax över hundra anställda med konsulter inom Utveckling & Arkitektur, Test & QA, UX samt Ledning & Styrning. Våra kunder är alltifrån mindre startups till större företag med komplexa IT-system i hög förändringstakt.

Intressant? Fortsätt att läsa, du kommer inte ångra dig!

Vi söker dig som är i början av karriären och som vill arbeta som konsult i verksamhetsnära projekt ute hos kund eller i helhetsåtaganden som vi driver internt. Du har en stor passion för teknik i allmänhet och systemutveckling i synnerhet och vill fördjupa dig inom frontend, backend eller mobilapplikationer. I konsultrollen får du en fantastisk möjlighet att kontinuerligt testa nya tekniker och arbetssätt hos våra kunder.

Tillsammans tar vi tar fram en individuell utvecklingsplan som omfattar kompetensutveckling, mentorskap, omvänt mentorskap, men även medverkande i exempel Beamon Labs, ett forum som drivs av utvecklare för utvecklare i syfte att utveckla varandra. Vi vet att även du bidrar med kunskaper och insikter och vi lär oss gärna från dig.

...och vad gör en konsult egentligen?

 • I rollen som konsult kommer du genom ett agilt arbetssätt hjälpa våra kunder att lösa utmaningar. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, utmanande och roliga. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:
 • utveckla, designa och implementera applikationer, system och integrationer, främst för webb och mobila klienter
 • bygga och leverera kontinuerligt till olika miljöer med hög kvalitet
 • utmana dig själv i varierande uppdrag hos kunder i olika branscher samarbeta kring arbetssätt och teknisk lösning i team med andra utvecklare och människor med andra kompetenser


Vi söker dig som:

 • har en ingenjörsexamen inom data- och systemvetenskap eller annan relevant utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • har ett genuint driv och stort engagemang
 • gärna bidrar till att bygga världens bästa bolag med dina tankar och idéer
 • värdesätter samarbete och gillar att arbeta tillsammans med andra
 • talar och skriver flytande svenska

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Felix Lindström, affärsområdesansvarig på 076-77 90 633 alternativt felix.lindstrom@beamonpeople.se eller skicka in din ansökan genom vår karriärsida.

Läs mer

UX-designer

UX-designer

Vill du kunna påverka vad du jobbar med och använda dina UX-färdigheter inom nya områden och branscher - på ett familjärt konsultbolag där individen är viktigast? Beamon People söker nu fler erfarna UX-designers för att komplettera vår breda och engagerade grupp.

Vill du kunna påverka vad du jobbar med och använda dina UX-färdigheter inom nya områden och branscher - på ett familjärt konsultbolag där individen är viktigast?

Beamon People söker nu fler erfarna UX-designers för att komplettera vår breda och engagerade grupp.

Det här gör vi
Vi hjälper våra kunder med allt inom UX - från user research och facilitering av workshops till att skapa prototyper, kundresor, effektkartor och grafisk design. Vi har både små och stora kunder inom bland annat telekom, myndighet, detaljhandel och public service. Ute hos våra kunder sitter vi ofta grupperade i team med andra designers och utvecklare för att hitta de bästa lösningarna, ibland tillsammans med andra ”Beams”.

UX-gruppen på Beamon
Vi har olika bakgrund och erfarenhet inom tjänstedesign, interaktionsdesign, tillgänglighet, industridesign, krav och grafisk form. Som grupp jobbar vi med kompetensutbyte och stöttar varandra i frågor som rör våra uppdrag. För oss är det viktigt att individuella mål och drömmar får styra vilka uppdrag och kunder vi jobbar med. Och så träffas vi ibland för att bara göra något trevligt tillsammans, till exempel äta middag eller se en utställning.

Vem är du?
Du har jobbat några år inom UX och har minst 3 års relevant UX-utbildning. Kanske är du konsult redan men känner att du inte riktigt har utrymme att utvecklas inom UX i din nuvarande roll. Eller bara vill utforska nya områden inom UX? Oavsett vilket så är vi intresserade av dig, var du än befinner dig på UX-kartan. Du gillar att komma in som användbarhetsexpert hos våra kunder, där du driver förändring, hittar drömläget mellan affär och användare och gör det lilla extra. Hela tiden med Beamonkollegor i ryggen - när du behöver det.

Om Beamon People
Att jobba på Beamon är att vara en del i ett bygge. Vi formas av de som jobbar här, alla som vill kan och får bidra. Vi investerar i interntid för att utveckla oss själva och företaget - all tid är värdefull, tycker vi. Beamon People trivs med varandra, vi har bra förmåner och vår hemmaplan finns på Södermalm i Stockholm. Vi har ett öppet klimat där du redan från första dagen får vara med och påverka utvecklingen. Och samtidigt ha kul! 

Låter det intressant? Skicka ett mejl till anna.fjellstrom@beamonpeople.se, så hör vi av oss!

Läs mer

Teknisk testare

Teknisk testare

Beamon People är ett gäng härliga människor med driv och engagemang för sina yrken. Vi trivs bäst när vi får möjlighet att påverka, ta initiativ och förbättra. Nu söker vi efter fler tekniska testare för att förstärka vårt kvalitetsteam. Våra kunder finns inom detaljhandeln, media, myndigheter, telekom och bank/finans och vi vill hjälpa dem att bli storslagna, att gå ett steg längre och vi vill lämna avtryck.

Beamon People är ett gäng härliga människor med driv och engagemang för sina yrken. Vi trivs bäst när vi får möjlighet att påverka, ta initiativ och förbättra. Vi är ansvarsfulla, generösa och väldigt fokuserade på kundnyttan med det vi gör. Nu söker vi efter fler tekniska testare för att förstärka vårt kvalitetsteam. Våra kunder finns inom detaljhandeln, media, myndigheter, telekom och bank/finans och vi vill hjälpa dem att bli storslagna, att gå ett steg längre och vi vill lämna avtryck.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av teknisk test t.ex. inom testautomatisering, prestandatest eller integrationstest. Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund och om du har arbetat med utveckling eller arkitektur är det ett plus. Du arbetar gärna agilt, som vi, men klarar också av att hantera ett vattenfallsprojekt. Som person är du nyfiken, analytisk, drivande och ser möjligheter och förbättringsområden.

Vi ser gärna att du har jobbat med Continuous Integration och Continuous Delivery pipelines. Också erfarenhet av testautomatisering för mobila applikationer (både iOS och Android) samt kunskaper inom Java, Python, Ruby eller C# är meriterande.

Vad erbjuder vi?
Vår QA-grupp består av konsulter som brinner för kvalitet och vi anser att kvalitet byggs in i en produkt eller en tjänst och det är inget som skapas med hjälp av testaktiviteter. Därför har vi jobbat fram vårt koncept kring kvalitetscoach-begreppet. Vi vill etablera det tänket också hos våra kunder och vi vill jobba med de företag som redan ligger i framkant. Det möjliggör uppdrag hos spännande företag där du kan få jobba med intressanta produkter och tjänster och på ett modernt sätt med QA.

I QA-gruppen samlas vi ofta kring våra utmaningar och funderingar från uppdragen samt för utbyte av erfarenhet. Beamon People består av andra grupperingar utöver QA och det utnyttjar vi också för att få andra perspektiv och lära oss av varandra. På Beamon Academy som är vårt utbildningsplattform får du på ett strukturerat sätt ta del av kollegornas expertområden. På Beamon Labs som är vårt innovationsplattform, kan du tillsammans med kollegorna jobba på konkreta fall för att utveckla något nytt eller lära dig ett nytt verktyg eller ramverk. Att jobba med Beamon People är att vara del i en resa – företaget utvecklas och formas av de som jobbar här, alla som vill och kan, får bidra. Vi erbjuder en hjärtlig och varm arbetsplats, där viljan att utvecklas och anta nya utmaningar är stor. Vi har ett öppet klimat där det finns stor möjlighet att påverka företaget från dag ett.

Känner du igen dig själv och detta låter intressant? Skicka några rader till julia.garellick.lindborg@beamonpeople.se

Läs mer