Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Välkommen till oss Maria Lindström!

Vilken härlig början på året – Maria Lindström stärker vårt topplag inom UX och hoppar direkt in på Arbetsförmedlingen som interaktionsdesigner och användbarhetsexpert. Maria har den stora lyckan att få jobba med sitt stora intresse i livet och brinner verkligen för användbarhet och design. Hon engagerar sig gärna i olika intresseföreningar kring området och har även en akademisk bakgrund. När Maria inte gör målgruppsanalyser eller användningstester snickrar hon gärna på huset eller umgås med sina barn.

Läs mer

Beamon tar Life Science-uppdrag

Beamon har fått i uppdrag av en startup att utveckla en mobilplattform för uppföljning av läkemedel. Beamon levererar front- och backendutveckling, UX och kvalitetssäkring. Nyckelord för uppdraget: java, javascript, html, heroku, Scrum, android, ios, webb.

Läs mer

Idag börjar Sofia Bråvander hos oss!

Beamon har glädjen att hälsa UX-designern Sofia Bråvander välkommen! Sofia har även ett ben i den grafiska designen, och jobbar ofta med målgruppsanalyser, interaktionsdesign, prototyper och webbdesign. Hon blir kollega med Stefan Dressler och Mats Thor i vårt åtagande för ett life science-bolag där hon ser till att användarna av den nya tjänsten som utvecklas blir glada och nöjda. Sofia målar mycket på fritiden och är nästan dödligt förtjust i katter.

Läs mer

Hej Stefan Dressler!

Idag börjar frontendutvecklaren Stefan Dressler hos oss, och går direkt in i vårt åtagande för ett life science-bolag. Stefan har lång erfarenhet av webbutveckling, främst inom PHP och de sedvanliga frontendteknikerna, och gillar allt nytt som händer inom webbvärlden nu. Han är en duktig fotograf och tar gärna långa promenader med kameran på magen! Välkommen till Beamon Stefan!

Läs mer