Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Beamon tar Life Science-uppdrag

Beamon har fått i uppdrag av en startup att utveckla en mobilplattform för uppföljning av läkemedel. Beamon levererar front- och backendutveckling, UX och kvalitetssäkring. Nyckelord för uppdraget: java, javascript, html, heroku, Scrum, android, ios, webb.

Läs mer

Idag börjar Sofia Bråvander hos oss!

Beamon har glädjen att hälsa UX-designern Sofia Bråvander välkommen! Sofia har även ett ben i den grafiska designen, och jobbar ofta med målgruppsanalyser, interaktionsdesign, prototyper och webbdesign. Hon blir kollega med Stefan Dressler och Mats Thor i vårt åtagande för ett life science-bolag där hon ser till att användarna av den nya tjänsten som utvecklas blir glada och nöjda. Sofia målar mycket på fritiden och är nästan dödligt förtjust i katter.

Läs mer

Hej Stefan Dressler!

Idag börjar frontendutvecklaren Stefan Dressler hos oss, och går direkt in i vårt åtagande för ett life science-bolag. Stefan har lång erfarenhet av webbutveckling, främst inom PHP och de sedvanliga frontendteknikerna, och gillar allt nytt som händer inom webbvärlden nu. Han är en duktig fotograf och tar gärna långa promenader med kameran på magen! Välkommen till Beamon Stefan!

Läs mer

Harlem Shake UX edition

Beamon ligger i startgroparna för sin egen version av denna plåga. Enligt rykten kommer den att handla om fruktgodis och till vansinne upprepade avrivningar av Post-it-lappar. Henke väntar på inköp av ett halvt ton nya, fräscha lappar så vi kan öva.

 

Läs mer

Kundpub på Folkan

Dags för Kundpub och After Work. Uppskattningvis 100 personer träffades på Folkbaren den 20 November för snittar, bubbels och trevliga möten av både professionell och privat karaktär. Mycket uppskattat.

Det kom köpare och beställare på flera nivåer. Det hördes samtal mellan testare, agila coacher, utvecklare, interaktionsdesigner, kravare och många flera. Håll utkik efter nästa inbjudan.

Läs mer