Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Nytt visualiseringsgig till Beamon

Beamon ska hjälpa ett uppstartsbolag och ett engelskt dataanalysföretag att bygga en ny webbplattform för att integrera visualiseringar i kundens webbplats. Vi ser fram emot en hel del resor till London!

Läs mer

Nytt uppdrag till Tommie!

Vår kära Tommie Nygren har fått ett nytt uppdrag som .NET-utvecklare hos en av våra kunder inom telekom. Tommie gjorde en riktigt bra intervju och kunden bestämde direkt att han var rätt person för uppdraget. "Det verkar vara ett riktigt spännande uppdrag i ett tight scrum team med täta releaser, så det ska bli kul", säger Tommie. Vi önskar honom såklart all lycka i det nya uppdraget!

Läs mer

Daniel hjälper SVT att vinna pris

Vår visualiseringsexpert Daniel Lapidus har tillsammans med SVT Pejl mottagit ett pris i Norge för "Årets datajournalistik 2012". Daniel hjälper Pejl-redaktionen på SVT att med hjälp av datavisualisering berätta om aktuella ämnen så som svenskarnas inkomster, skolutveckling och jämställdhet. Priset delas ut av NxtMedia och MBL i Norge. Läs juryns motivering här.

Läs mer

Beamon visualiserar ekonomiska trender

Beamon har just tagit ett helhetsåtagande för en av våra bankkunder! Vi ska med hjälp av moderna webbteknologier som HTML5, D3 och Backbone.js göra tung finansinformation lite mer lättillgänglig, lättförståelig och rolig. Lite mer beamonesque helt enkelt ;-)

Läs mer

Beamon After Work på Folkbaren

Så var det dags igen om för en After Work. Ca 80 pers kom förbi Folkbaren på lite skönt häng, något att dricka och äta samt träffa gamla och nya vänner. Malin Karlsson, Beamons egna DJ stod för musiken. Stämningen och minglet fortsatte till sent på kvällen.

Läs mer

Beamon DJ-intro

Malin Karlsson bjuder in Beamon People och rekryter till en kombinerad fredagsöl och DJ-utbildning. Hör av dig om du vill komma förbi! Telefonnumret hittar du nedanför.

Läs mer