Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Vi välkomnar Christoffer Nordvall!

Beamon People blir ytterligare lite starkare och lite bättre när Christoffer Nordvall ansluter! En arkitekt och utvecklare som brinner för teknik, är fullkomligt orädd för alla tekniska utmaningar och som sprudlar av idéer och lösningar på komplexa problem. När han inte trollar med kod förkovrar han sig gärna inom whiskeyns värld.

Läs mer

Mia fixar guidelines

Vår UX-hjältinna Mia ska utvärdera och ta fram designriktlinjer för ett företag i kundservicebranschen. Mia har tidigare hjälpt andra kunder med liknande uppdrag och börjar bli lite av en expert på området designriktlinjer.

Läs mer

Nytt strategiåtagande

Beamon ska hjälpa en kund som arbetar med upphovsrätt att ta fram en IT-strategi. Uppdraget involverar flera av våra seniora strategikonsulter och rör utveckling och underhåll av flera olika plattformar.

Läs mer

Nytt testledaruppdrag till Maryam!

Maryam börjar snart ett nytt uppdrag som testledare hos en av våra retail-kunder. Enligt Maryam är det ett riktigt drömuppdrag - globalt, stort och komplicerat, precis så som hon vill ha det!

Läs mer

Åke gör en teknisk Due Diligence

Ännu en bankkund får hjälp av oss då Åke C Engquist går in och gör en teknisk Due Diligence för ett av kundens stora program. Arbetet innebär en granskning och genomlysning av arkitekturen - känner vi Åke rätt kommer banken få alla korten på bordet!

Läs mer

Johan förändringscoachar en bank

Johan Timander är förändringsbenägen och ska nu hjälpa en av våra bankkunder att också bli det. I förändringsarbete kan det behövas energi, entusiasm och leveransfokus. Detta hjälper Johan ett antal ledare med som agil coach och workshopledare. Fokuset är fortsatt god leveransförmåga i och med ny organisation.

Läs mer