Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Nytt UX-uppdrag för Mia

En av våra bankkunder vill gärna ha tillbaka Mia Living som interaktionsdesigner till ett nytt projekt att konvertera deras nuvarande site till responsiv design. Jättekul tycker vi och önskar Mia lycka till på det nya uppdraget!

Läs mer

Första engelsman in - Ben Counsell

Nu har Ben Counsell äntligen börjat hos oss, frontendutvecklare extraordinaire och en fena på allt responsivt och mobilt. Ben har utvecklat för webben i över 10 år och drivs av att förbättra, förfina och förändra, vilket vi hoppas han fortsätter att göra med oss. Även Ben går direkt in i ett uppdrag hos en av våra retail-kunder, där han ska jobba med responsiv design, mobilwebb och e-handel.

Läs mer

En produktägarroll till Johan

Vår mycket agile ledare Johan Timander har fixat ett uppdrag som produktägare hos en kund i konsultmäklarbranschen. Johan lär få det hett om öronen framöver när han ska balansera backlogs, utvecklingsteam och beställare. Och kunden lär få sig en härlig resa i förändringens värld!

Läs mer

Caroline Caesar gör entré!

Nu har även Caroline Caesar anslutit till Beamon People och det är vi fantastiskt glada och stolta över! Caroline är en exceptionellt talangfull projektledare med stor erfarenhet av bank och finans. Hon går direkt ut i uppdrag och hjälper Skandia med deras satsning på mobila banktjänster.

Läs mer

Hej hej, David!

Beamon hälsar ännu en stjärna välkommen! I september förstärker David Holmstrand vårt team inom ledning och styrning. David är en mycket driven kravledare och teknisk projekledare med erfarenhet inom retail och telekom. David är inte bara duktig, han är väldigt trevlig också! Det tyckte även en av våra retail-kunder, så David går direkt in i ett av deras projekt som kravledare.

Läs mer

Här händer det grejer!

Nu märks det att semestrarna är över och att Sverige börjar vakna ur sommarkoman - denna vecka har vi gjort 6 nya affärer och på måndag börjar tre nya, härliga BeamonPeople hos oss. David, Ben och Carro ansluter och går alla direkt in i riktigt spännande uppdrag hos både befintliga och nya kunder. Högt tryck - det gillar vi!

Läs mer