Just nu söker vi: Javautvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och testare

Lotta börjar hos oss!

Lotta Laestadius är en erfaren och riktigt duktig krav- och projektledare med stor erfarenhet från finansbranschen och internationella projekt. Lotta går direkt ut i uppdrag som kravledare på OMX.

Läs mer

Christoffer Nordvall får uppdrag som webbutvecklare

Christoffer ska hjälpa en av våra retail-kunder att utveckla ett nytt planeringssystem för deras inköpsavdelning. Systemet ska vara webb-baserat, enkelt och lättöverskådligt samt byggas på moderna tekniker och ramverk. Det ska hantera samtliga produkter som ska köpas in, integreras med flera befintliga system samt stödja komplexa beräkningar och analyser. Det kommer med andra ord vara ett verksamhetskritiskt system. Låter som en perfekt utmaning för Christoffer!

Läs mer

Välkommen Helena!

Vi är mycket glada att ännu en stjärna ansluter till Beamon! Helena Harris som är business analyst och verksamhetsutvecklare inom finansmarknaden förstärker vårt team inom ledning och styrning. Helenas erfarenhet och sociala kompetens gör att hon alltid når framgång och högt ställda mål!

Läs mer

Malin Karlsson börjar idá - hurraaa!

Malin kommer arbeta med rekrytering av nya stjärnor till Beamon! Väldigt spännande! När hon inte är talangjägare står hon gärna på någon av Stockholms klubbscener och spelar skivor! Varmt välkommen Malin!

Läs mer

Adam är här!

Idag jobbar Adam Boman sin första dag hos oss. Adam är en frontendutvecklare med ett stort hjärta för design (och serier), och kan lika gärna mocka wireframes som att koda Node.js. Att Adam är en poppis kille har vi fått erfara då han går direkt ut i uppdrag för en av våra bankkunder där han ska jobba med responsiv design och webbutveckling.

Läs mer

Christoffer Nordvall räddar dagen

Christoffer gör en insats hos ett digitalt produktionsbolag i nöd. 10 dagar innan leverans av ett prestigefullt kundprojekt kliver Christoffer in och hjälper vår kund att säkra leveransen. Uppdraget handlar huvudsaklingen om att refaktorera och kvalitetssäkra en spelmotor samt att färdigställa en Android-app som integrerar mot spelmotorn. Kundens kommentar när Christoffer anslöt till teamet var - "För några dagar sedan var jag riktigt orolig men nu har vi all kompetens vi behöver i teamet och alla förutsättningar på plats för att lyckas!". Riktigt roligt tycker vi!

Läs mer